kerstvieringen

De vele kleine parochies en het zeer beperkt aantal pastores leidde in de afgelopen decennia in ons bisdom tot een aantal samenwerkingsverbanden. De Noord-Drentse parochies in Assen, Roden en Zuidlaren kenden zo'n samenwerking en vormen nu samen de parochie H. Franciscus van Assisi. Ze ondersteunen elkaar al jarenlang in het pastoraat en het vrijwilligerswerk.

pastoor Tolboom Pastoor J.J.G. Tolboom
is eerst-aanspreekbare pastor van Assen.

Adres: dr. Nassaulaan 3, 9401 HJ Assen, telefoon 0592-312181,

pastor Erich Pastor A.Th.M. Erich
is eerst-aanspreekbare pastor van Roden.
Bereikbaar op woensdagmorgen van 10-12 uur thuis

Adres: Stobbenven 7, 9320 EN Roden, telefoon 050-5014595,

pastor de boer Pastor G.A.M. de Boer
is eerst-aanspreekbare pastor van Zuidlaren.

Adres: Eem 33, 9406 HT Assen, telefoon 0592-482431

H. Franciscus | Werkvelden