Wij nodigen jullie allemaal van harte uit voor de gezinsviering op zondag 4 november om 10.00 uur in parochiekerk van Assen. Pastoor Tolboom gaat voor in deze viering. Tijdens de viering zal er ook een doop plaats vinden.

kerkcafeDe nieuwe bisschop van het diocees Groningen-Leeuwarden is binnenkort te gast bij het 'Kerkcafé in de middag'. Mgr. Van den Hout zal op donderdag 8 november in het Asser parochiehuis praten over actuele ontwikkelingen binnen de kerk.

AllerzielenOp vrijdag 2 november komen we als geloofsgemeenschap samen in de eucharistieviering om al onze dierbare overledenen te gedenken. Om 19.00 uur die avond begint in onze parochiekerk de eucharistie. In het bijzonder gedenken we hen die in onze gemeenschap het afgelopen jaar zijn overleden.

bedevaart weiteveen frontVoor de jaarlijkse bedevaart, dit jaar op de feestdag van Franciscus van Assisi, was een redelijk korte tocht met de bus voldoende. In het Zuid-Oost-Drentse Weiteveen staat de Kerk OLV Koningin van de Vrede, waar we gastvrij werden ontvangen voor het vieren van de eucharistie.

speurtocht 1Zondag 23 september na de gezinsviering gingen we op pad. Het weer zat niet mee, maar alsnog liepen 8 kinderen mee met de speurtocht.

Zondag 9 september werd binnen onze locatie de jaarlijkse ziekenzondag gehouden. Op deze zondag brachten de leden van de werkgroep 'Omzien naar Elkaar' een boeketje naar onze zieken thuis of in het ziekenhuis en naar parochianen die in een verzorgings- of verpleeghuis verblijven. Dit is maar één activiteit van de werkgroep 'Omzien naar Elkaar'.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact