kerstvieringen

181216 festival frontGerard Nolden zei het vooraf al: “Voor mij persoonlijk is dit Festival een hele mooie voorbereiding en beleving naar het kerstfeest.” En hij kreeg gelijk; het was zondag 16 december een goed gezongen en gelezen Festivalviering, met koor- en samenzang.

kinder kerstOp eerste kerstdag vieren we traditioneel weer de geboorte van Jezus. Bij de viering om 10.00 uur is er geen kindernevendienst. ’s Middags om 15.00 uur begint in de kerk “Kerst rond de Kribbe”.

parkeerverbodEvenals vorig jaar zal ook dit jaar het kerkplein tijdens de kerstnachtvieringen afgesloten zijn voor het parkeren van auto’s. Dit om te voorkomen dat de kerkgangers bij het binnenkomen en uitgaan van de kerk gehinderd worden door in de weg staande auto’s.

levende kerststalDe werkgroep 'Omzien naar Elkaar' nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse Kerstmiddag.
De kerstmiddag is bestemd voor parochianen vanaf 75 jaar en wordt gehouden in het Parochiehuis op vrijdag 21 december a.s. vanaf 13.30 uur.

voedselbank 200We verheugen ons uiteraard op de komende feestdagen. En het hoort bij de vaderlandse traditie dat we in onze familiekring iets bijzonders doen om de sfeer te verhogen. Daar hoort ook een gezellige maaltijd bij.

Bij het uitgaan van de kerstavondvieringen (18.00 uur, 20.30 uur en 23.00 uur) wordt er gecollecteerd voor het Jongerenwerk van onze locatie Assen.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact