­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

Pinksterviering frontZo moet het ook ongeveer in Jerusalem zijn geweest, ruim 2000 jaar geleden. Deze keer is onze kerk in Assen plaats van handeling. Het is Pinksteren 2019. Rond het altaar staat een veelkleurige rij van kerkgangers.

De werkgroep gezinsvieringen nodigt alle kinderen en hun families, vriendjes en vriendinnetjes uit voor de laatste gezinsviering van dit schooljaar.

Wegens de zomervakantie is het parochiehuis gesloten van vrijdag 12 juli t/m zondag 25 augustus.
De beheerder, Ine Bruggink

motorzegening frontHet heeft niet uitbundig in de plaatselijke kranten gestaan, maar het is wel degelijk gebeurd: dominee Bert Altena, de stadspredikant van Assen, en ondergetekende, hebben voorafgaande aan de TT NightRide van 2018 honderden motoren gezegend op het terrein achter De Bonte Wever.

open huis 200Voor het goede werk van Het Open Huis in Assen is veel geld nodig. Het stelt ons in staat kwetsbare mensen te helpen en te ondersteunen. Het Open Huis leeft in feite van giften, collectes, donaties en subsidies. Daarom hebben we op onze website ook een speciale pagina voor het doen van giften en donaties (www.openhuisassen.nl/doneren).

omzien naar elkaarOmzien naar elkaar betekent eigenlijk niet anders dan 'kijken en luisteren naar wat andere mensen nodig hebben'. Meestal is een luisterend oor, een vriendelijk woord en een hartelijke reactie al voldoende om mensen een fijne dag te bezorgen. Dat is waar de werkgroep 'Omzien naar Elkaar' zich mee bezig houdt.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­