Zondag 9 september werd binnen onze locatie de jaarlijkse ziekenzondag gehouden. Op deze zondag brachten de leden van de werkgroep 'Omzien naar Elkaar' een boeketje naar onze zieken thuis of in het ziekenhuis en naar parochianen die in een verzorgings- of verpleeghuis verblijven. Dit is maar één activiteit van de werkgroep 'Omzien naar Elkaar'.

Het hele jaar door brengen vrijwilligers bezoekjes bij verjaardagen en ziekte van oudere medeparochianen. Het is dan ook fijn wanneer je een aardigheidje of een bloemetje mee kan nemen.

Ook organiseert de werkgroep een speciale kerstviering met aansluitend een gezamenlijke maaltijd en een aantal gezellige middagen onder de noemer “Kerkcafé in de middag'. Soms wordt daarvoor ook een gast uitgenodigd die voor de doelgroep iets interessants komt vertellen. Maar heel belangrijk is elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie en thee, natuurlijk met wat lekkers.

Om al deze activiteiten mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van giften van onze medeparochianen. U heeft ons echt blij gemaakt met uw gave tijdens de deurcollecte in het weekend 8 en 9 september. De collecte heeft maar liefst € 229,65 opgebracht.

Wanneer u de deurcollecte heeft gemist, maar ons werk toch graag wilt steunen, dan kunt u een bijdrage overmaken op rekening: NL 89 INGB 0000758704, t.n.v. de werkgroep Omzien naar Elkaar, RK Parochie Assen.
Alvast heel erg bedankt!

Werkgroep Omzien naar Elkaar