­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

AllerzielenDe datum van 2 november komt alweer met rasse schreden naderbij. Op de avond van Allerzielen, dit jaar een vrijdag, komen we ook nu weer in de kerk der Triniteit in Roden met velen bijeen in een viering om onze dierbaren te herdenken.

running dinner rodenDit jaar is het Running Dinner op 11 november met als thema: Sint-Maarten. We eten wat de pot ons gaat verschaffen; dat blijft nog even een verrassing.

… de benoeming van onze secretaris Margriet van der Horst per 1 augustus 2018 verlengd is tot 1 juli 2021;
… ook ons lid Jan Appelman (liturgie) een verlenging van zijn benoeming heeft voor twee jaar en Jan tot 1 juni 2020 in onze Locatieraad zal blijven;
… wij blij zijn met de benoemingen en de inzet van Margriet en Jan;

Leest u graag Het Woordenboek? Ik maak het met heel veel plezier. Is er een onderwerp dat u graag behandeld zou zien of is er een onderwerp waarover u zich afvraagt hoe dat zit of hoe dat gekomen is, dan zoek ik dat graag voor u uit, en daar schrijf ik dan over.
Mail naar mij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of naar de redactie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en wie weet heeft u binnenkort een antwoord via de Tau en de website.

Paul Spoormans

Ondanks dat het Prinsjesdag was kwamen ruim twintig mensen naar de bijeenkomst op 18 september jl. waar kandidaat-notaris, de heer Bos van het kantoor Holland & Van der Woude uit Roden, een interessante lezing hield.

leerhuis RodenDe oecumenische leerhuiswerkgroep in Roden organiseert komend seizoen weer een aantal interessante activiteiten. In 2018 gaan we eerst naar de Tentoonstelling Maria van Gelre in Nijmegen en besteden we aandacht aan De spiritualiteit van Leonard Cohen.

Triniteit | Actueel

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11
9301 GP Roden
Tel. 050-5014595
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­