In een volle kerk hebben de aanwezigen kunnen ervaren dat samen Christen-zijn in grote mate leeft. Het thema ‘Vrijheid’ in deze viering was toepasselijk omdat deze Kerkendag op Bevrijdingsdag 5 mei viel.

voedselbank noordenveldHet bestuur van de Voedselbank Noordenveld-Leek wil u graag hartelijk danken voor de bijdrage van uw kerk in de afgelopen periode. Mede dankzij uw financiële hulp en/of voedselinzamelingen hebben wij ook in het afgelopen jaar een keer per twee weken een verantwoord en gezond voedselpakket kunnen verstrekken aan onze cliënten.

vastenactie 200We hebben al eerder uitvoerig verslag gedaan van de Vastenactie. Wat u nog tegoed hebt is het voorlopig eindbedrag. Tot nu toe is er door onze Locatie € 1500 bijeengebracht. Het definitieve bedrag kan, als de landelijke Vastenactie alles uitgerekend heeft, nog iets hoger uitkomen.

kbo kerk harkemaOp 23 april hebben ongeveer twintig KBO-leden het Kerkje van Harkema in Den Ham bezocht. Albert Harkema was rond 1960 veehouder van de kloosterboerderij ‘Arbere’. Hij had een lang gekoesterde wens om een eigen kerk te bouwen uit liefde voor de bakstenen en voor de mensen die de kerk komen bezoeken.

Op zondag 12 mei werd de viering in onze kerk een heel bijzondere. Ons gastkoor, bestaande uit Syrische vluchtelingen, maakte indruk….

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11