kerstvieringen

Op maandag 24 december is er om 19.30 uur weer een mooie gezinsviering in onze Roder kerk. Wij gaan samen vieren dat het Kerstmis is!

… de lange zoektocht naar een nieuwe organist tot een goed einde is gebracht;
… het parochiebestuur akkoord is gegaan met de voordracht en aanstelling van de organiste: Ana Lucia Buzón Ríos;
… de locatieraad heel erg blij is met de komst van mevrouw Buzón Ríos en allen bedankt die zich hiervoor tot het uiterste hebben ingespannen;

kerst rodenIn de Adventtijd wordt er door veel parochianen volop voorbereid voor Kerstmis: door de werkgroep gezinsvieringen, de bloemengroep, de kerstboomversierders en kerststalbouwers en ook door het Triniteitskoor.

abdij maria toevluchtTraditiegetrouw organiseert de leerhuiswerkgroep een verblijf in een klooster. Komend jaar bezoeken we van dinsdag 2 t/m donderdag 4 april de Abdij Maria Toevlucht in Zundert, www.abdijmariatoevlucht.nl, een trappistenklooster.

In 2019 zullen wij kinderen de mogelijkheid bieden om hun Eerste Heilige Communie te doen. Het is de bedoeling dat dit zal plaatsvinden op zondag 26 mei.

KBO 200Op dinsdag 20 november jl. heeft historicus Cor Faber een zeer interessante lezing gehouden over de Spaanse Burgeroorlog. De opa van Cor Faber was bij die oorlog betrokken en dat maakte de lezing extra interessant!

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11