­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

KBO 200Een diner, geheel door KBO-vrijwilligers zelf voorbereid en gekookt, was voor 38 leden van de KBO een goede reden om op woensdagmiddag 25 oktober om half een naar onze kerk te gaan.

Ze werden in de sociale ruimten verwelkomd met een aperitief en met de geur van door Jaap Modderman vers gemaakte, gebonden kippensoep. De vergaderzaal was omgebouwd tot een restaurant, met tien gezellig gedekte eettafels. Het mooie weer, waarbij de zon via de glazen voorgevel de eetzaal volop verlichtte, zorgde mede voor een goede stemming.

Harry Delemarre opende het samenzijn met een welkom aan alle aanwezigen. De leden (Jaap, Sjaan, de beide Leo's en Tonia) van het team dat in de keuken en in de bediening grote zorg voor dit samenkomen hadden, werden speciaal genoemd en bedankt. Na de soep stond het hoofdgerecht, een voedzame stamppot met rauwe, fijngesneden andijvie en een stukje worst, op het menu.
Hierbij genoten de gasten van een frisdrank of een glas goede wijn. Met een vlaflip met vruchten­siroop en slagroom als toetje en koffie en thee werd een heerlijke en gezellige middag afgesloten.

kbo eten 1 kbo eten 2 kbo eten 3

 

Op 28 november verschijnt het laatste maandblad KBO/PCOB Magazine. Bij het Magazine wordt een KBO Nieuwsbrief van onze afdeling Noordenveld-Westerkwartier gevoegd.
Hierin wordt de gezamenlijke kerstviering op woensdag 15 december om 14.30 uur voor de leden aangekondigd. Pastor Erich gaat voor in de dienst en daarna is er het samenzijn met hapje en drankje.

Belangrijk is nu al te vermelden dat de KBO-leden worden uitgenodigd voor de Algemene Leden­ vergadering op dinsdag 23 januari 2024 om 14.00 uur. Aan alle leden wordt in de Nieuwsbrief nadrukkelijk gevraagd bij deze ledenvergadering aanwezig te zijn in verband met de opheffing van de landelijke Unie KBO en de KBO Drenthe en de consequenties daarvan voor onze afdeling Noordenveld-Westerkwartier.
Het is ook een goede gelegenheid om elkaar alle goeds te wensen in 2024. Na de vergadering houden we zoals gebruikelijk een bingo en drinken we een glas en toosten we op het nieuwe jaar.

Harry Delemarre, voorzitter

 

Triniteit | Actueel

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11
9301 GP Roden
Tel. 050-5014595
Tel. kerkgebouw: 050- 5014891

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­