In de vieringen van zaterdagavond 30 maart in Assen en zondagmorgen 31 maart in Zuidlaren, de vierde zondag van de veertigdagentijd, zal ik een kort ritueel van boete en vergeving opnemen, als voorbereiding op het naderende Paasfeest.

Pastor Truda de Boer

aswoensdagOp woensdag 6 maart is het Aswoensdag. Met Aswoensdag begint de veertigdagentijd, ook wel vastentijd genoemd. We bereiden ons voor op het naderende paasfeest.

kvg zuidlaren 200Dinsdag 19 maart is de heer Noordenbos te gast bij het KVG. Hij zal ons komen vertellen over de Mesdagkliniek in Groningen.
We beginnen om 20.00 uur en introducés zijn van harte welkom. Zij betalen € 4,- (incl. koffie/thee).

KBO Zuidlaren 200Het hindoeïsme is een van de grote wereldgodsdiensten, die voornamelijk wordt beleden in India en omgeving. Over het algemeen weten wij hier niet al te veel van. De heer A. Rambharos uit Zuidlaren zal ons er meer over vertellen.

logo oecumeneOp 21 januari was er een vergadering van de Raad van Kerken Zuidlaren-Anloo in de Franciscusparochiekerk te Zuidlaren, waarbij de volgende punten aan de orde zijn geweest.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info