kerstvieringen

logo oecumeneOp 5 november was er een vergadering van de Raad van Kerken Zuidlaren-Anloo in de torenkamer van de Magnuskerk te Anloo, waarbij de volgende punten aan de orde zijn geweest.

KBO Zuidlaren 200Zoals alle jaren beginnen we het nieuwe jaar met de algemene ledenvergadering. Deze is op vrijdag 11 januari 2019 in de zijzaal van de kerk. Aanvang 14.00 uur.

Na de ledenvergadering willen we elkaar onder het genot van een hapje en een drankje een goed nieuw jaar toewensen.

Het bestuur wenst allen een Zalig Kerstfeest en een mooie jaarwisseling.

De oudejaarsviering in onze kerk is een waardevolle traditie. We gedenken dan het jaar dat bijna achter ons ligt en vragen Gods zegen over het nieuwe jaar wat komen gaat.

Op Kerstavond is er zoals gebruikelijk een gezinsviering. Deze viering begint om 19.00 uur.
We gaan er weer iets heel moois van maken. We gaan luisteren naar een prachtig kerstverhaal, waarin het kerstevangelie op een hele mooie manier verweven is voor jong en oud! We zingen samen veel mooie, bekende kerstliederen!
Weest u en jullie allen van harte welkom!
De Kerstnachtviering begint om 21.30 uur.

pastor Truda de Boer

kvg zuidlaren 200Woensdag 16 januari wordt er een avond verzorgd door Mevr. Aukema en haar partner over Schotland, de Schotse dans en muziek. Tevens is er een nieuwjaarsborrel.

kerstwandelingDit jaar organiseren we vanuit de diverse kerken in samenwerking met Lentis en de Zuidlaarder ondernemers een kerstwandeling. Een wandeling waarin het kerstverhaal wordt uitgebeeld en verteld.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info