Op zondag 9 september, de startzondag van de locatie Maria ten Hemel Opgenomen, was er na de viering een bijzondere verrassing voor de aanwezige parochianen.

tau zuidlaren 1tau zuidlaren 2In de hal hadden we al een ingepakt iets aan de muur zien hangen. Na de viering werd dit
'ding' door pastor Truda de Boer onthuld en ingezegend. Het bleek een Tau-teken dat door onze parochiaan en gewaardeerd koster Niek Leegte was gemaakt.
Een niet te missen verwijzing naar de patroon van onze parochie St. Franciscus en teken van Gods zegen en bescherming.

Niek Leegte was zelf verhinderd zodat we de complimenten voor dit bijzondere initiatief niet meteen aan hem hebben kunnen geven.
Na de inzegening was er koffie met cake en een drankje met hapje, zodat wij gevoed en gelaafd en met nieuwe energie en inspiratie het activiteitenseizoen zijn ingegaan.

Willemien van Schaick

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter