logo parochie trans 200De locatie Zuidlaren ontvangt op zondag 28 oktober onze parochianen tijdens de traditionele Franciscusdag. De feestelijke viering begint om 10 uur.

Na de eucharistieviering staat er koffie met krentenwegge voor u klaar. Daarna bezoekt het gezelschap de synagoge. Tijdens de rondleiding in de synagoge zal iets worden verteld over de geschiedenis van het gebouw, de joodse gemeenschap in Zuidlaren, de joodse religie en ook over de inrichting van de synagoge in relatie met de christelijke religie.
Broodjes en soep completeren deze dag. Einde van de dag is om ongeveer 14.30 uur.

Op zaterdagavond 27 oktober en zondagochtend 28 oktober zijn er géén vieringen in Assen en Roden.

Het Parochiebestuur

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter