Informatie over energiekosten

Informatie over energiekosten

Bekijk de nieuwsbrief online
 
balk boven
 
   Nieuwsbrief 29  |  24 september 2022  
  logo parochie Franciscus

RK Parochie
H. Franciscus van Assisi


Assen - Zuidlaren - Roden

 
 
 

 

Energiekosten – grote zorgen over stijging van prijzen

 
 

Op dinsdag 20 september zijn vertegenwoordigers van parochiebestuur, pastoresteam en locaties bij elkaar gekomen om te praten over energiebesparende middelen. In de komende weken wordt er verder gekeken naar de invulling van de maatregelen maar we hebben in ieder gev al besloten dat tot 1 november de centrale verwarming in de kerken uit blijft.
Lees alle andere maatregelen op deze pagina op het web.

 


Informatieavonden Het Verschil in Assen en Roden


Het bespreken van de resultaten van de enquête Het Verschil (uit 2019) was gepland voor begin 2020. Door de coronacrisis is het alleen mogelijk geweest deze informatieavond te houden in Zuidlaren (op 3 maart 2020). Voor de andere locaties zijn deze avonden nu ook gepland waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd:
-    Donderdagavond 29 september in het parochiehuis in Assen. Aanvang 19:30 uur.
-    Maandagavond 3 oktober in de kerkzaal in Roden. Aanvang 19:30 uur.
Bekijk de resultaten van Het Verschil.

 


Parochiedag

Zondag 2 oktober a.s. is alweer de jaarlijkse Franciscusdag, dit jaar in Zuidlaren (er is die dag alleen een viering in Zuidlaren, niet in Roden en Assen).
We beginnen om 10.30 uur met een eucharistieviering waarin het pastoresteam zal voorgaan. Na de koffie en/of thee staat er een broodjesbuffet voor u klaar.
Er zal een inleiding zijn over de rituelen en gebruiken rondom een Islamitische begrafenis. Na deze inleiding van ca. een half uur bestaat de gelegenheid om in twee groepen deel te nemen aan een rondleiding op de islamitische begraafplaats gelegen op ongeveer 500 m. vanaf de r.-k. kerk.
Meer details vindt u hier.

 


Parochie bedevaart

Dit jaar gaan we op uitnodiging van pastoor Koos Tolboom naar Zorgvlied, naar de Heilige Andreas Kerk, onderdeel van de H. Clara van Assisi parochie. In het middagprogramma, staat een bezoek aan het museum De Proefkolonie gepland. De dag wordt afgesloten met een uitgebreid Aziatisch buffet.
Details over aanvang, kosten, vervoer en opgeven kunt u hier vinden.

 

 

 
 

   



balk onder
 
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, schrijf je hier dan uit

statistiek