­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

vieringen

coronavirus

livestream vieringen

Welkom weer terug bij de wekelijkse vieringen in de kerk der Triniteit Roden. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen en voor iedereen duidelijk te hebben is er een gebruiksplan voor de kerk gemaakt.

In de kerk van Roden zullen met ingang van 1 juli 2020 de publieke liturgievieringen weer hervat worden. Het schema van alle vieringen in de parochie vindt u in de Tau en op de website.
De belangrijkste punten voor alle parochianen in het gebruikersplan voor Roden zijn:
•    Vanaf 1 juli kunnen maximaal  65 mensen in de kerk een zitplaats vinden (dit wordt gepaald door de regels rond 1,5 m afstand). Wij kunnen deze 65 mensen zitplaatsen aanbieden door de efficiënte wijze waarop we onze kerk met het verplaatsbaar meubilair kunnen indelen.  De schuifwanden naar koffiezaal en vergaderruimte zijn dan opengezet zodat één grote, goed te ventileren ruime kerkzaal ontstaat .
•    Bedienaren en assistenten worden niet meegerekend bij deze aantallen. Dus de  pastor, lector, koster en plaatsaanwijzers. En indien van toepassing 1 cantor, 1 organist en 1 misdienaar. Ook voor hen geldt de 1,5 m afstand regel.
•    Gekozen liederen worden alleen door de cantor gezongen.
•    Als liederen niet gezongen worden, worden ze op het orgel gespeeld.
•    Echtparen en gezinsleden hoeven geen 1,5 m afstand te houden.
•    Men dient zich vooraf aan te melden voor kerkelijke vieringen en andere georganiseerde bijeenkomsten in gebouwen van de parochie , daarvoor heeft de kerk der Triniteit een reserveringssysteem ingevoerd. Reserveren kan
o    via een speciaal hiervoor aangemaakt mailadres (kerkbankroden@franciscus-parochie) voor woensdagavond 19:00 uur
o    tijdens het telefoonuur van 19.00 uur tot 20.00 uur op woensdagavond op telefoon nummer 050-5014891.
•    Op woensdagavond worden alle aanmeldingen (telefoon en e-mail) verwerkt en de aanvragen al dan niet bevestigd. Bij de bevestiging worden mensen erop geattendeerd om in het kader van onderlinge solidariteit niet wekelijks een plaats aan te vragen om mede parochianen de kans te geven om ook een viering te bezoeken.
•    Verdere details staan in het gebruikersplan dat u hier kunt lezen.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­