enquete frontU hebt al heel wat keren kunnen lezen over de parochiële enquête Het Verschil. Nu al weer een aantal jaren geleden heeft het parochiebestuur besloten tot het houden van zo’n enquête en een stuurgroep is ermee aan de slag gegaan. Er is veel voorbereidend werk verzet en de maand oktober zal in het teken staan van het invullen van de enquête.

Via de enquête proberen we een beter beeld te krijgen van wat er leeft in de parochie. Wat is bv. de visie van onze parochianen – al dan niet randkerkelijk – op onze kerkgemeenschap en op geloven in het dagelijks leven? Hoe beleven parochianen hun geloof en hoe zouden we elkaar daarin kunnen versterken? Verwachten we nog iets van de parochie? Wat we o.a. hopen is dat mensen die wat verder van de kerk afstaan in deze enquête hun mening naar voren willen brengen.

Alle parochianen van wie we een mailadres hebben, krijgen de link naar de enquête gemaild. U kunt vanaf 6 oktober de enquête rechtstreeks invullen, als u de website van de parochie bezoekt.
Maar…als u het gezellig vindt samen de enquête in te vullen, of als u denkt dat u graag deze invult, maar daarbij hulp nodig hebt, kom dan naar de inloopochtend enquête Het Verschil op woensdagochtend 16 oktober vanaf kwart voor tien in het parochiehuis Assen.
Er zijn dan vrijwilligers aanwezig die u – indien nodig – helpen met het invullen van de gegevens. Vóór 16 oktober komen papieren exemplaren al in de kerk te liggen. Die kunt u alvast mee naar huis nemen om te bekijken.

Mede namens de locatieraad Pastoor K. Tolboom

Maria Tenhemelopneming | Actueel