alle video's

Op zondag 9 juni 2024 hebben zeven kinderen uit onze parochie hun Eerste Heilige Communie ontvangen. Er deden vier jongens en drie meisjes mee, namelijk Garmt, Brooklyn, Benjamin, Toni, Mara, Marlony en Anna.

eerste communieDe kinderen hebben een mooie bijdrage geleverd tijdens de Eucharistieviering, waaronder het aandragen van de gaven, zingen of voorbidden.

De voorbereiding van de kinderen werd met zorg uitgevoerd door de werkgroep. Samen lazen ze Bijbelverhalen, zongen liederen, knutselden, verkenden de kerk en gingen met elkaar in gesprek.
Deze waardevolle activiteiten hielpen en om hun geloof te verdiepen en zich voor te bereiden op deze bijzondere dag.

Charlotte van der Werf

Maria Tenhemelopneming | Actueel