extra akb button

pastorpraat

We kunnen weer in alle drie locaties vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen: Assen (max. 55), Rolde (max.40), Zuidlaren (max. 38) en Roden (max. 65). En aanmelden is nog steeds verplicht!

Voor Zuidlaren: elke dinsdag 19.00-20.00 uur, telefoon 050-4092913 en via email tot dinsdag 19.00 uur: email kerkbankzuidlaren@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Roden: elke woensdag
19.00-20.00 uur, telefoon 050-5014891 en via email tot woensdag 19.00 uur: email kerkbankroden@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Assen: elke donderdag 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-313029, en via email tot donderdag 19.00 uur: email kerkbankassen@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Rolde: donderdags voor de viering 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-345221, en via email tot donderdag 19.00 uur: email ronald.ernens@home.nl.  |  Meer informatie

Vooral in de laatste periode van zorgen om gezondheid vanwege het corona virus bleek weer eens hoe belangrijk het is om elkaar snel en goed te kunnen berichten over allerlei zaken betreffende onze parochie.

Sommigen van u ontvingen wel een mailbericht maar helaas gebeurde dit niet naar iedereen. Bij het statiebestuur van Rolde zijn nog lang niet alle mailadressen van haar statieleden bekend. Mocht u deze mailadressen nog niet hebben doorgegeven, aarzel dan niet om dit alsnog te doen. We kunnen u dan in bijzondere omstandigheden snel en adequaat over allerlei zaken berichten. Een nieuwsbrief komt vaak veel later in uw bezit.

Dit verzoek is met name voor de statieleden van de Sint Jacobusstatie te Rolde, de statie Gieten heeft al een goed mailbestand van haar leden. U kunt uw mailadres via een mailtje doorgeven aan onze secretaris, Ronald Ernens: mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Alvast dank daarvoor!

Cor Koridon

Maria Tenhemelopneming | Actueel