extra akb button

pastorpraat

We kunnen weer in alle drie locaties vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen: Assen (max. 55), Rolde (max.40), Zuidlaren (max. 38) en Roden (max. 65). En aanmelden is nog steeds verplicht!

Voor Zuidlaren: elke dinsdag 19.00-20.00 uur, telefoon 050-4092913 en via email tot dinsdag 19.00 uur: email kerkbankzuidlaren@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Roden: elke woensdag
19.00-20.00 uur, telefoon 050-5014891 en via email tot woensdag 19.00 uur: email kerkbankroden@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Assen: elke donderdag 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-313029, en via email tot donderdag 19.00 uur: email kerkbankassen@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Rolde: donderdags voor de viering 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-345221, en via email tot donderdag 19.00 uur: email ronald.ernens@home.nl.  |  Meer informatie

In aanloop naar het weer toegankelijk maken van openbare vieringen in onze parochiekerk is er veel werk verzet.

Aan de hand van richtlijnen, protocollen en gebruiksvoorwaarden van RIVM, de Nederlandse bisschoppen en ons Parochiebestuur heeft de Locatieraad van Assen een gebruiksplan geschreven voor het (her-)starten van activiteiten in de kerk en parochiehuis.
Alle stukken zijn gepubliceerd op de Parochiewebsite en in de Nieuwsbrief.

Het aanpassen van de kerk aan de nieuwe gebruiksinstructies vroeg het nodige aan creativiteit en praktische oplossingen. Maar dat is gelukt!

U mag hierdoor (meer) overtuigd zijn dat u veilig naar de viering kan komen.
Wees (weer) welkom in onze parochiekerk!

Om u een indruk te geven van alle aanpassingen hebben we een aantal foto’s in de kerk gemaakt.

kerk corona 01

Bij binnenkomst in de hal even de handen ontsmetten.

kerk corona 07

Een belangrijke regel, ook in de kerk.

kerk corona 08

U vindt de afstandsstickers in het hele middenpad.

kerk corona 12

Banken die niet gebruikt mogen worden zijn met een koord afgesloten.

kerk corona 13

In een bank zonder koord mag u wel plaats nemen.

kerk corona 18

Achter deze zitplaats-sticker mag u gaan zitten. Als u met meer personen een plaats inneemt, vervalt de aansluitende zitplaats-sticker

kerk corona 16

Per zitbank zijn drie zitplaatsen gereserveerd met behulp van de zitplaats-sticker.

kerk corona 26

Bij de uitreiking van de communie staat de pastoor achter dit scherm.

kerk corona 20

Nog een blik van boven in de kerk.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact