voedselbank 200Op 14 en 15 maart staan in de hal van de kerk lege kratten, die gevuld kunnen worden. Voor en na de vieringen kan iedereen zijn aandeel daarin plaatsen. Een mooie gelegenheid om ook aan anderen te denken, die het moeilijk hebben in deze barre tijden.

Het boodschappenbriefje van de Voedselbank heeft de volgende onderdelen. Het advies ziet er als volgt uit: koffie, thee, suiker, pasta, rijst, pastasaus, pastamix, groente in blik(pot), vlees in blik, worst, aardappelpuree, bruine bonen, kapucijners, soep, pannenkoekmeel, olie, stroop, jam, pindakaas, houdbare melk en wasmiddelen.
Onze parochie kan op deze manier een diaconale bijdrage verlenen, die van groot belang is. En in de collectebus kunt u een financiële bijdrage leveren.

Ton Kuis

Maria Tenhemelopneming | Actueel