wandelen frontVanwege het slechte weer kon de wandeltocht op 1 maart jl. helaas niet doorgaan. We proberen het opnieuw op 5 april a.s.  We kiezen voor een tocht door het Drentse Aa gebied, in de omgeving van Oudemolen en Gasteren.

Zo kort na het begin van de lente is het tijd om het wintergevoel definitief vaarwel te zeggen en er lekker op uit te trekken. Ontmoet uw medeparochianen, geniet van de natuur en beleef momenten van bezinning.
We geven die dag tevens een originele invulling aan de vastentijd door een bijdrage te leveren aan de landelijke Vastenaktie en vragen voor deelname een vrijwillige bijdrage van €10,- per volwassene of een bedrag naar draagkracht.

Datum: zondag 5 april 2020 (na afloop van de viering in Assen)
Starttijd: ca. 12.00 uur
Afstand: ca. 6,5 km.
Aankomst: ca. 16.00 uur
We wandelen vanaf parkeerterrein Molensteeg te Oudemolen.

Nadere info: Jopie Kingma, 0592-350149, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Truus Konijn, 06-22377947, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze wandeltocht -met enkele bezinnende en spirituele accenten- lopen we dit jaar in de schitterende, landelijke en cultuurhistorische omgeving van Oudemolen en Gasteren. We vertrekken na de viering in Assen en na een kopje koffie in het Parochiehuis om ca. 11.30 uur met auto's vanuit Assen naar parkeerterrein Molensteeg (in Oudemolen volg vanaf 'Herberg de Fazant' de Meester Croneweg ri. Gasteren en sla bij driesprong linksaf ri. de molen). De  wandeling start ca. 12.00 uur. Een lunchpakketje moet u zelf meenemen.
Wij zorgen onderweg voor een kopje soep. Aan deze wandeltocht kunnen alle parochianen deelnemen. Heeft u geen vervoer: meerijden vanaf het kerkplein Assen is mogelijk!

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact