vrijwilligers bedanktOp vrijdag 7 december a.s. van 19.30 tot 22.30 uur houden wij een avond voor al onze vrijwilligers en hun partners!

Een vrolijke avond, met koffie en eigengemaakte taart, hapjes, drankjes, muziek, zang, gesprek en spel, in de koffiezalen van de kerk.
Wij nodigen u graag hiervoor uit.

Opgave t/m 25 november door uw naam en gegevens te vermelden op de intekenlijsten die in de hal van de kerk liggen.
Ook kunt u een mail  sturen - liefst vóór 30 november - naar het secretariaat van de Locatieraad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot 7 december!

Namens de Locatieraad, Carmen Vriezema