Koffiedrinken RodenLas u het in de laatste ‘Wist u datjes’? Twee regels die misschien om wat uitleg vragen: dat ... vanuit de diaconiegroep een ‘maatjesproject’ wordt opgestart, en dat … dit inhoudt dat er op woensdagochtenden een gezellig samenzijn in onze kerk is voor eenieder die hierbij wil zijn.

Wat is hier de bedoeling van? De werkgroep Caritas van de Locatie Roden heeft gekeken naar de mogelijkheid om naast het koffiedrinken na de vieringen op zondag, dit ook op een doordeweekse dag te gaan doen. Zodat eenieder die dat wil ook buiten de vieringen om in de parochiezaal anderen kan ontmoeten onder het genot van koffie of thee.

We hebben gekozen om te beginnen voor een vaste dag en een vast tijdstip: de woensdagochtenden van 10.00 uur tot 12.00 uur. We beginnen woensdag 21 november. Dan staat om 10.00 uur de koffie en de thee klaar. Iedereen is van harte welkom.

O ja, vindt u het leuk om een spelletje te doen? Wij zorgen dat er kaarten, een sjoelbak en zo voort aanwezig zijn.

Namens de werkgroep Caritas, Nico Bollen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter