­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de vastentijd. Dat klinkt nog best ver weg, maar dit jaar begint de 40-dagen tijd op Aswoensdag 6 maart en duurt tot Paaszondag 21 april. We hebben tijdens deze periode weer een aantal inspirerend momenten voor u georganiseerd.

Ondersteuning en aandacht voor het waterproject staat daarbij centraal. Begrip over dit project vinden we onmisbaar en een steuntje in de rug oh zo nodig!! We willen onze activiteiten dan ook van harte aanbevelen, omdat we allemaal weten dat water onmisbaar is.
Hier volgt het overzicht van de activiteiten, zodat u alvast een plekje in uw agenda kunt reserveren.

31 maart
U kunt na de viering bij de koffie weer genieten van zelfgebakken cake, taart en hartige taart. Maar u kunt ze natuurlijk ook mee nemen naar huis.

13 en 14 april
We houden nogmaals een extra collecte voor het Vastenproject. Ook zal de traditionele violenverkoop plaats vinden na de vieringen.

En verder...
Tijdens de vieringen in de Vastenperiode zult u om en om iets horen over de hongerdoek “Mens, waar ben je?” en over het Vastenproject “Water verandert alles”.  
Ook vragen wij graag uw speciale aandacht voor de symbolische en liturgische bloemschikking, die iedere week te vinden is op de counter in de koffiekamer, met natuurlijk begeleidende uitleg en overdenking.

We zijn heel blij dat wij als VOM-groep gesteund worden door heel veel mede-parochianen uit verschillende actieve werkgroepen. Een mooie vorm van samen sterk!!

Wij wensen allen een inspirerende 40-dagen tijd toe.

VOM-groep Roden

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11
9301 GP Roden
Tel. 050-5014595
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­