­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

voedselbank noordenveldDoor regels van de landelijke Voedselbank kunnen er geen twee voedselbanken in één gemeente zijn. Zoals u wellicht weet, is de voormalige gemeente Leek opgegaan in de nieuwe gemeente Westerkwartier.

De voormalige gemeente Grootegast heeft ook een voedselbank, daarom worden met ingang van oktober 2019 de cliënten in Leek van onze voedselbank nu vanuit de Voedselbank Grootegast voorzien van producten. Dat betekent dat wij afscheid hebben moeten nemen van onze vrijwilligers en onze cliënten uit Leek. Er zijn nu bij onze Voedselbank minder cliënten, maar toch nog rond de veertig; allen uit de gemeente Noordenveld.

Het heeft ook gevolgen voor onze voorraden, gezien wij nu geen producten meer krijgen van de supermarkten in Leek. Daarom wil ik u vragen om ruimhartig te geven tijdens de inzameling op de eerste zondag van de maand. Er is behoefte aan: koffie, thee, suiker, houdbare melk, koffiemelk, augurken, mix voor bami, nasi of macaroni, spaghetti, pakje of blik soep en broodbeleg. Namens de cliënten van de Voedselbank Noordenveld hartelijk dank!

Jan van Houten

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11
9301 GP Roden
Tel. 050-5014595
Tel. kerkgebouw: 050- 5014891

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­