banner Roden

kerst roden2Oproep aan ouders! De dagen worden korter, de avonden langer en het wordt donkerder! Sint Maarten en Sinterklaas doen hun intocht en het jaar loopt langzaam richting het einde.

De locatieraad treft alvast de nodige voorbereidingen voor de vieringen in de decembermaand, waaronder de jaarlijkse gezinsviering. Op vrijdagavond 24 december a.s. om 18.30 uur zal deze gezinsviering in onze kerk plaatsvinden. We hopen dat veel kinderen, samen met hun ouders en familie, hierbij aanwezig zullen zijn.

kerst roden1Ter voorbereiding op deze viering is het de bedoeling om op zondag 12 december a.s. een knutselmorgen te organiseren. Er is dan een gewone viering om 10.30 uur in onze kerk. De kinderen die mee willen doen worden tijdens de viering verwacht in de koffiezalen. De kinderen gaan onder begeleiding van Margriet van der Horst en Carmen Vriezema samen mooie dingen maken om de kerk en de gezinsviering gezellig aan te kleden.

Als uw kind(eren) mee wil(len) doen kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u daarbij svp. de naam en de leeftijd van uw kind(eren). Heeft u nog een tip om de kerstviering tot een echte gezinsviering te laten worden, mail dan s.v.p. naar het hiervoor genoemde email-adres

Let op: ook in de Tau stond het tijdstip van 19.30 uur vermeld; echter de gezinsviering begint dus om 18.30 uur.

Namens de locatieraad, Carmen Vriezema-Reij

Triniteit | Contact