grote schoonmaak rodenHet duurt nog wel even, maar de tijd gaat snel … en dat betekent tijd voor de Grote Schoonmaak van onze kerk!
De schoonmaak heeft plaats tussen maandag 30 maart en zondag 5 april in de week voor Palmpasen. We komen nog met de dagen en de dagdelen waarop we aan de slag gaan.

Misschien wilt u een paar uurtjes vrijmaken? Vele handen maken immers licht werk en we kunnen alle hulp gebruiken. Graag een emmer en schoonmaakspullen meenemen.
De gordijnen en tafelkleedjes worden ook gewassen. Wie wil er een paar voor zijn/haar rekening nemen? Zondag 5 april na de viering worden ze van de rails gehaald en kunnen ze worden meegenomen.

Op de tafel in de hal van de kerk ligt vanaf begin maart een intekenlijst waarop u uw naam en graag ook uw telefoonnummer kunt plaatsen als u wilt helpen. Ook kunt u zich opgeven via tel. 050 5013 961 (na 18.00 uur) of via
Iedereen is welkom! Ook voor een paar uurtjes.

Namens de schoonmaakploeg, Carmen Vriezema

Triniteit | Contact