Op dinsdag, 28 januari werd de KBO Ledenvergadering en Nieuwjaarsbijeenkomst in de koffiezaal van de parochiekerk te Roden door ruim 25 leden bezocht.

Onder het genot van kop koffie/thee met nieuwjaarrolletje met slagroom werden de jaarstukken, zoals jaarverslag, financieel verslag 2019 en de begroting 2020 door de aanwezigen goedgekeurd. Jammer dat Trijn Reijntjes bedankt heeft als bestuurslid en lid van de KBO. Het Bestuur hoopt van harte dat een vrouw het bestuur komt versterken.vV

Vervolgens werd onder voortreffelijke leiding van de heren Kroep en Lelivelt vier rondjes bingo gehouden met in elke ronde drie leuke prijsjes. Tijdens de bingo werden de aanwezigen verrast met heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door de activiteitencommissie.
Anders dan is genoemd gaan we op dinsdag 18 februari NIET naar de Destilleerderij Hooghoudt. De entreekosten bij Hooghoudt bleken zo hoog dat we besloten hebben om deze excursie niet door te laten gaan.
Marieke Riezebosch van het Waterschap Hunze en Aa’s komt op dinsdag 18 februari in de koffiezaal van de Parochiekerk te Roden een zeer interes- sante lezing geven over de taken van het waterschap voor de waterbeheer- sing (oppervlaktewater en grondwater) en de waterkwaliteit in relatie tot de natuur.
Aanvang: 13.30 uur. Deelname: € 3,00 p.p.
Hans Greuter, secretaris KBO Noordenveld-Westerkwartier, T 0594 513 954, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11