Zoals de laatste jaren gewoonte is geworden gaan we ook dit jaar met Hemelvaart weer dauwtrappen. We vertrekken om 6 (zes) uur in de ochtend en lopen dan een stuk om vervolgens om 8 uur in de kerk in Zuidlaren te zijn voor een viering.

Aansluitend kunnen we ons ontbijt (zelf meebrengen) eten en hebben we gelegenheid na te praten over de wandeling onder het genot van een kop koffie. In de R.-K.-kerk in Zuidlaren ligt een inschrijflijst voor deelname.

Op het moment dat ik dit schrijf is nog niet helemaal bekend waar we gaan lopen maar we hopen een mooie route uit te zetten.
Voor een ieder die niet mee wil lopen maar wel naar de viering wil komen, deze begint dus om 8.00 uur.

Ludo Oostendorp

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel