­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

vieringen

coronavirus

livestream vieringen

sgd 200Een klein gebaar dat een heel groot verschil kan maken, een klein gebaar dat klein lijkt, maar zo’n heel groot effect heeft.

Dat gebaar zoekt project Maatwerk(t) in de vorm van maatjes die mensen met een psychiatrische beperking een steuntje in de rug kunnen bieden, met als doel hun eenzaamheid te verminderen en samen met de deelnemers activiteiten te ondernemen die passen bij hun behoeften en wensen.

Vanuit Lentis zijn er op dit moment hele concrete vragen naar maatjes. Voor verschillende deelnemers worden maatjes gezocht:
Vind je het leuk om te dammen of schaken? Houd je van zingen en dansen?
Zou je met een maatje willen koken? Wandel of fiets je graag? Praat je graag over auto’s uit de jaren ’20?
Lijkt het je leuk samen op een donderdagochtend muziek te maken? Zou je het leuk vinden om een activiteitenochtend mee te doen?
Dan zijn we op zoek naar jou! En mocht je ook het Chinese dialect Wenzhouhou spreken, dan ben je helemaal de spreekwoordelijke speld in de hooiberg.

Wanneer je dit wat lijkt, kun je contact opnemen met Janneke Rouwkema, Nel Bruinsma of met mij, Yvonne Eggen, projectleider van Maatwerk(t).
Als het je aanspreekt nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek geef ik informatie over het project, vraag naar jouw interesses, wensen en motivatie en vertel ik verder over het traject.
Je kunt me bereiken via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0630865065/ 050-4092570.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info

Maria ten Hemel Opgenomen | Contact

Hondsrugstraat 24a
9471 GE Zuidlaren
Tel. 050-4092913
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­