extra akb button

Binnenkort wordt deze tekst aangepast!
We kunnen weer in alle drie locaties vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen: Assen (max. 55), Rolde (max.40), Zuidlaren (max. 38) en Roden (max. 68). En aanmelden is nog steeds verplicht (behalve in Roden en Zuidlaren)!

Voor Assen: elke donderdag 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-313029, en via email tot donderdag 19.00 uur: email kerkbankassen@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie

Voor Rolde: donderdags voor de viering 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-345221, en via email tot donderdag 19.00 uur: email ronald.ernens@home.nl.  |  Meer informatie

We hebben goed nieuws! Het gebruikersplan voor onze kerk in Zuidlaren wordt per 1 september a.s. op een aantal punten aangepast.

De aanpassingen zijn in het kort:
•    Het is niet meer nodig om te reserveren voor de gewone vieringen op zondag. Voor vieringen rond b.v. Kerst en Oud-.en Nieuw moet nog wel worden gereserveerd vanwege het beperkt aantal plaatsen. In het decembernummer van de Tau en via de website wordt aangegeven hoe u dan plekken kunt reserveren.
•    Als u een viering bezoekt, wordt uw naam en eventueel telefoonnummer geregistreerd en max. drie weken bewaard t.b.v. eventueel noodzakelijk GGD-onderzoek.
•    Tijdens de viering op de tweede zondag van de maand wordt er medewerking verleend door twee leden van het koor. Dit was altijd de zondag dat het koor meewerkte; door voor deze bepaalde zondag te kiezen kunnen mensen die niet aanwezig willen zijn als er gezongen wordt, de afweging maken al of niet te komen. Zingen door de kerkgangers is nog niet toegestaan.
•    Bij viering o.l.v. parochianen wordt communie uitgereikt op dezelfde wijze als bij de pastores.
•    Bundels kunnen weer worden gebruikt. De bundels liggen klaar op de stoelen waarop men mag zitten. De bundels moeten na afloop op de stoel blijven liggen.
•    Natuurlijk blijven de algemene richtlijnen van het RIVM van kracht! (afstand houden, bij klachten thuis blijven, niezen in de elleboog, handen desinfecteren bij binnenkomst en voorafgaand aan de communie).

Het aangepaste gebruikersplan is per 1 september gepubliceerd op de website van de parochie.
We hopen van harte u binnenkort weer te mogen begroeten in onze kerk!

De locatieraad Zuidlaren

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel