extra akb button

pastorpraat

We kunnen weer in alle drie locaties vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen: Assen (max. 55), Rolde (max.40), Zuidlaren (max. 38) en Roden (max. 65). En aanmelden is nog steeds verplicht!

Voor Zuidlaren: elke dinsdag 19.00-20.00 uur, telefoon 050-4092913 en via email tot dinsdag 19.00 uur: email kerkbankzuidlaren@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Roden: elke woensdag
19.00-20.00 uur, telefoon 050-5014891 en via email tot woensdag 19.00 uur: email kerkbankroden@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Assen: elke donderdag 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-313029, en via email tot donderdag 19.00 uur: email kerkbankassen@franciscus-parochie.nl.  |  Meer informatie
Voor Rolde: donderdags voor de viering 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-345221, en via email tot donderdag 19.00 uur: email ronald.ernens@home.nl.  |  Meer informatie

Op 5 juli hebben we voor het eerst weer een viering in de kerk in Zuidlaren. In de afgelopen weken zijn de asbest-werkzaamheden uitgevoerd, is de nieuwe kachel gemonteerd en in de zalen nieuwe vloerbedekking gelegd.

Voor de kerk is een Gebruikersplan opgesteld, dat is goedgekeurd door het Parochiebestuur. Belangrijk onderdeel is de aanmeldingsprocedure voor de kerkgangers. Hiervoor hanteert de locatie dezelfde procedure als in Assen, met alleen aanpassingen van het mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het telefoonnummer: 050-4092913.

De regels in het kort
• Parochianen moeten zich van tevoren aanmelden om in een viering aanwezig te kunnen zijn. Per huishouden/samenlevingsvorm/gezin zijn per viering twee (2) plaatsen te reserveren. De aanmelding kan per:
     o telefoon (050-4092913) op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur;
• Op dinsdagavond worden alle aanmeldingen (telefoon en e-mail) verwerkt en de aanvragen al dan niet bevestigd. Bij de bevestiging worden de mensen erop geattendeerd om in het kader van onderlinge solidariteit niet wekelijks een plaats aan te vragen om mede parochianen de kans te geven om ook een viering te bezoeken.
• Degenen die deelnemen aan publieke vieringen doen dit op eigen risico.
• Twee plaatswijzers zullen per viering zorgen voor een ordelijk verloop van de viering met inachtneming van alle regels en maatregelen.
• Echtparen en gezinsleden hoeven geen 1,5 m afstand te houden.
• Alleen voorafgaand aan de viering is er gelegenheid een kaars aan te steken bij Maria.

Maria ten Hemel Opgenomen | Actueel

Maria ten Hemel Opgenomen | Meer info