logo VNBVan 9 september tot en met 19 september 2019 organiseert de VNB, regio Groningen-Drenthe, een bedevaart voor parochianen uit de provincies Drenthe en Groningen.

De bedevaart voert naar Polen, waar onder andere in Krakau en Wadowice verbleven wordt. In Tsjechië wordt Praag bezocht.
De organisatie en begeleiding van deze bedevaart is in handen van Margret Pater, pastoor Józef Okonek en pastoor Peter Wellen.

Op woensdag 23 januari a.s. is er om 20.00 uur in de parochiezaal te Hoogeveen, Blankenslaan Oost 2, 7901 BE, een informatiebijeenkomst.

Hier wordt de reis gepresenteerd en bent u in de gelegenheid vragen te stellen.
In verband met de organisatie vragen wij u zich vooraf even te melden bij:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

H. Franciscus | Werkvelden