Vastenkalender frontAl weer heel wat jaren is de Vastenkalender, samengesteld door leden van  de VOM-groep in Roden, bij veel parochianen een gewild onderdeel van de 40-dagentijd.

In deze Vastenkalender vindt u dit jaar informatie over het Vastenactieproject “Water verandert alles”. Daarnaast kunt u kennis maken met de hongerdoek “Mens, waar ben je”, en zult u gebeden, meditaties, afbeeldingen, overwegingen en bijbelteksten rond de Vastentijd aantreffen.

De verkoop van de Vastenkalender start in het weekend van 23 en 24 februari en zijn vóór en na de weekendvieringen en op Aswoensdag 6 maart in onze kerken verkrijgbaar. Dus niet alleen in Roden, maar ook in Zuidlaren en Assen. Ze kosten € 5,- per stuk. De netto-opbrengst komt uiteraard ten goede aan het Vastenactieproject.

Van harte aanbevolen als extra ondersteuning tijdens uw 40-dagentijd.

VOM-groep Roden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter