vastenactie 200Alweer voor de negende keer gaan we wandelen. Zoals elk voorjaar hebben we een mooie tocht voor u uitgezet. Zo kort na het begin van de lente is het tijd om het wintergevoel definitief vaarwel te zeggen en er lekker op uit te trekken. Ontmoet uw medeparochianen, geniet van de natuur en beleef momenten van bezinning.

Met deze wandeling geven we deze dag een originele invulling aan de vastentijd door een bijdrage te leveren aan de landelijke Vastenaktie. We vragen voor deelname een vrijwillige bijdrage van € 10,- per volwassene of een bedrag naar draagkracht.

Datum: zondag 24 maart 2019 (na afloop van de Gezinsviering in Assen)
Starttijd: ca. 12.00 uur (vanaf de voormalige R.K. Kerk in Veenhuizen)
Afstand: ca. 10 km.
Aankomst: ca. 16.00 uur

Nadere informatie:

wandelen vastenDeze wandeltocht - met enkele bezinnende en spirituele accenten - lopen we dit jaar in de schitterende, landelijke en cultuurhistorische omgeving van Veenhuizen.
Na de Gezinsviering in Assen en na een kopje koffie in het Parochiehuis vertrekken we om ca. 11.30 uur met auto's vanuit Assen naar het parkeerterrein bij de voormalige R.K. Kerk aan de Kerklaan in Veenhuizen. De wandeling in Veenhuizen start ca. 12.00 uur.
Een lunchpakketje moet u zelf meenemen. Wij zorgen onderweg voor een kopje soep.
Aan deze wandeltocht kunnen alle parochianen deelnemen. Heeft u geen vervoer: meerijden vanaf het kerkplein Assen is mogelijk!

H. Franciscus | Werkvelden