­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

vormelingendag frontHet Jongerenplatform komt komend schooljaar met TWEE vormelingen-activiteiten die op elkaar aansluiten. De Martinusdag op 9 november met het Thema ‘Bijzonder’ en het vormselweekend van 31 januari-2 februari met het thema ‘Meer!’. Hopelijk lukt het je om aan allebei mee te doen.

De Martinusdag is in het vroegere Karmelklooster in Drachten van 9.30 uur tot 16.30 uur. De kosten zijn € 5 pp. De bisschop sluit de dag met ons af in een eucharistieviering. In een andere zaal van het klooster er een afwisselend programma voor begeleiders/ouders. Alle info voor vormelingen en begeleiders vindt u op www.bisdomgl.nl/jongeren.
De digitale flyer vindt u als PDF op www.bisdomgl.nl/martinusdag.  De afbeelding die geschikt is om op sociale media te verspreiden kunt u vinden op Facebook: jongerenbisdomgl

Het vormselweekend ‘Meer!’ wordt nog veel leuker. Meer sport, meer spel, meer tijd om elkaar te leren kennen en vrienden te maken, kortom voor alles! Het is van 31 januari (18.00 uur) tot en met 2 februari (16.00 uur) in kampeerboerderij ‘Nijsingh’ in Appelscha. Ook de bisschop is weer te gast, evenals de begeleiders van de Martinusdag. Kosten: € 35 pp. voor alleen het weekend;  €30 als je ook  op de Martinusdag komt.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

H. Franciscus | Werkvelden

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­