­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

bisdom kleurEen afwisselend en inspirerend weekend op 25-27 oktober a.s. in het Franciscanessenklooster van Thuine in Duitsland. Bedoeld voor 17- tot 35 jarigen, binnen en buiten het bisdom, die zich oriënteren op roeping voor het priesterschap, intrede in een klooster en bijbehorende levensvragen als katholiek gelovige in deze tijd.

Er zijn gesprekken in groepsverband naast onderlinge ontmoeting tijdens gezamenlijke maaltijden, vieringen in de kloosterkerk en gezellige nazit. Op vrijdag(avond), zaterdag en zondag zijn er ook ontmoetingen met speciale gasten over hun roeping: twee zusters Franciscanessen, een priester die van elders naar Nederland kwam, en de getuigenis van een katholiek echtpaar. Op zondag is een eucharistieviering en ontmoeting met bisschop Ron van den Hout.

Overnachting en maaltijden vinden plaats in het gastenverblijf van het Franciscanessenklooster.
Aanvang programma: vrijdagavond 25 oktober 17.00-18.30 uur: aankomst in het Franciscanessenklooster met aansluitend avondeten.
Einde programma: zondagmiddag 27 oktober vanaf 15.00 uur, na gezamenlijke eucharistieviering, lunch en afscheid.
Er wordt een eigen bijdrage van € 40 gevraagd. Mocht dit een probleem zijn dan kun je dat gerust aangeven. Speciale wensen aangaande het eten, bv. dieet of vegetarisch, graag vooraf aangeven.
Meer details over de locatie, gezamenlijk reizen (carpoolen; NS) en het weekendprogramma: zie bijgaande link flyer roepingenweekend.
Opgave: Pastoor Tjitze Tjepkema (Coevorden), M 06 – 11273673. M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

thuine1  thuine2 
Submit to FacebookSubmit to Twitter

H. Franciscus | Werkvelden

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­