logo parochie trans 200Een nieuwe parochiegids van onze parochie H. Franciscus van Assisi is digitaal beschikbaar op de website van de parochie. Het is de bedoeling dat een gedrukte versie verspreid zal worden met de actie Kerkbalans begin 2020.

Na de samenvoeging van de oude parochies zijn we bijna vijf jaar verder en gewend geraakt aan de nieuw ontstane situatie. Fusieparochie zijn betekent dat we op een grotere schaal moeten leren denken en handelen. Gelukkig blijft een nadruk liggen op de lokale gemeenschappen van Assen, Roden en Zuidlaren.

Onze hoop is dat deze parochiegids u wegwijs maakt binnen onze parochie. Bladerend door de gids valt op hoeveel activiteiten we ontwikkelen met en voor elkaar!
De gids is beschikbaar via de link onderaan links op alle pagina's van de website. U kunt er gemakkelijk doorheen bladeren.

Opmerkingen, verbeteringen of ander commentaar op de parochiegids kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel leesplezier !

H. Franciscus | Werkvelden