­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

coronavirus

livestream vieringen

Kerkbalans Parochie

afscheid TrudaAan het begin van het nieuwe jaar een extra Nieuwsbrief. Na veel nadenken en gesprekken met goede vrienden heeft pastor Truda de Boer besloten om dit jaar te stoppen met haar werkzaamheden als pastor. Ze zal op 1 mei met vervroegd pensioen gaan.

In de laatste jaren is zij een aantal keren lang met ziekteverlof geweest. Alles overwegend heeft zij uiteindelijk besloten dat het voor haar en haar gezondheid beter zou zijn om vroegtijdig te stoppen met haar werk als pastor.  Wij begrijpen en respecteren deze keus die voor haarzelf aan de ene kant een opluchting was maar tevens ook een groot gemis zal zijn.

In de gehele parochie, maar uiteraard in het bijzonder in Zuidlaren, zal deze keuze als een verrassing komen. We zullen haar pastorale activiteiten gaan missen. In de 28 jaar die ze als pastor werkzaam is geweest zijn we haar rustige manier van overwegen gaan waarderen. Ook haar belangstelling voor het mystieke dat ze deelde met velen en haar persoonlijke aandacht voor de parochianen zal gemist gaan worden.
De komende maanden is er nog tijd om langzamerhand afscheid te nemen van haar, en dan zal op zondag 1 mei de afscheidsviering plaatsvinden. Daar hoort u t.z.t natuurlijk nog wel meer over.

Wij willen pastor de Boer alvast danken voor alle werkzaamheden en haar veel sterkte wensen voor de komende tijd. Wij vragen u om haar en allen die haar dierbaar zijn mee te nemen in gebed.

Eerst aanspreekbare pastor voor Zuidlaren
Binnen het pastoresteam is afgesproken dat pastor Henyer Garcia de taken als eerst aanspreekbare pastor voor Zuidlaren per 1 mei zal overnemen. De komende maanden zullen gebruikt worden om lopende zaken over te dragen.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­