­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

extra akb button

agenda 5a

coronavirus

Toen bij alle voorbereidingen op mijn afscheid het afscheidscadeau ter sprake kwam, heb ik aangegeven dat dat niet hoefde. Ik heb al jaren het gevoel dat ik eigenlijk alles al heb wat mijn hartje begeert.

Bovendien speelde er iets praktisch mee: ik zou gaan verhuizen van een heel grote pastorie naar een vrij kleine bungalow. Nu blijkt dat er in die bungalow waar ik al een paar weken woon veel meer ruimte is dan ik aanvankelijk dacht…

Bij het afscheidscadeau wees ik richting het kindertehuis te Gniezno in Polen. Een klein aantal zusters houdt daar een tehuis draaiende voor kinderen die anders tussen wal en schip vallen. Zeer royaal hebt u gedoneerd ten gunste van dit kindertehuis. Een prachtig bedrag van maar liefst EUR 1745,90. Namens de kinderen en de zusters van Gniezno iedereen hiervoor heel hartelijk bedankt.
Het zojuist genoemde bedrag is binnengekomen op een daartoe opengesteld bankrekeningnummer van het parochiebestuur. Hiernaast waren er mensen die mij in contanten hun gift ten behoeve van Gniezno gaven. In totaal was dat een bedrag van EUR 120,-. Dit bedrag heb ik zonder tussenkomst van het bankrekeningnummer van het parochiebestuur rechtstreeks overgemaakt.

Ik weet wel zeker dat ‘mijn’ afscheidscadeau zeer welkom is in Gniezno. De zusters daar kunnen weer verder met hun goede werk om toekomst te geven aan ‘hun’ kinderen en jongeren…

Een vriendelijke groet en wie weet tot ziens!
Pastoor K. Tolboom.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

H. Franciscus | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­