Gaat u ook mee op bedevaart?
Noteer dan alvast datum en tijd:
dinsdag 4 oktober a.s.
aanvang viering 10.30 uur

button meer info 540px

alle video's

fietstocht frontMaar dit wilt u toch niet missen... onze fietsdag?
Noteer daarom alvast de datum van deze happening:
Zondag 4 september a.s.
vertrek: om ca. 11.00 uur vanaf het kerkplein in Assen.

We kunnen al verklappen dat we dit keer een rondje Assen gaan rijden. We komen daarbij door de mooie natuurgebieden direct aan de rand van de stad. Maar ook rijden we door en langs woonwijken en een bedrijvenpark.
Onderweg, na ongeveer 15 km., presenteren we een bakkie koffie. U kunt dan ook uw meegebrachte boterhammen nuttigen. Verder is er een stop gepland in Balloo.
Het laatste stuk van de fietstocht laat ons, naast opnieuw een mooi stuk natuur,  het oudere deel van de stad zien. U  kunt dan, al fietsend, mooie oude woonhuizen bekijken.

Onze fietstocht eindigt op het kerkplein waar we zijn gestart. Om de dag gezellig af te sluiten trakteren wij u nog op een drankje en heerlijke kop soep. Het is wel fijn als u even laat weten dat u meefietst. Dat kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-22377947.

Dus fiets met ons mee op 4 september...