Gaat u ook mee op bedevaart?
Noteer dan alvast datum en tijd:
dinsdag 4 oktober a.s.
aanvang viering 10.30 uur

button meer info 540px

alle video's

Binnen onze parochie willen we, na de zomervakantie, weer starten met een groep jongerencatechese, bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud.

De bijeenkomsten zijn een keer per maand op de zondagavond. Na ongeveer twee jaar is er de mogelijkheid om het
Heilig Vormsel te ontvangen. De catecheseavonden worden door pastor H. Garcia begeleid.

Op woensdag 7 september om 19.30 uur, is er een informatieavond in het parochiehuis in Assen. Deze avond is bedoeld voor ouders en jongeren, die erover nadenken hieraan mee te doen. Wij kunnen dan jullie vragen beantwoorden en informatie geven over hoe de avonden verlopen en wat voor onderwerpen er aan bod komen.

Voor opgave kunt u contact opnemen met Marjolein Sikkens, tel. 0592-311863 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pastor H. Garcia