Kerkbalans Parochie

De speciale uitgave van ons bisdomblad Spreek! is gisteren verschenen. Abonnees krijgen deze uitgave uiterlijk vandaag op de deurmat.

Deze Spreek! is mede mogelijk gemaakt door parochievrijwilligers in ons bisdom (zie redactioneel Voorwoord). Met het thema ''Opnieuw beginnen'' is de inhoud na Kerst '21 ook actueel. De parochies krijgen gratis extra exemplaren aangeleverd om de komende tijd uit te delen aan kerkgangers bij vieringen.
Ook is er een pdf-versie beschikbaar die u hier kunt downloaden. Van harte aanbevolen!

We hopen dat de Spreek! een kleurrijk bericht biedt in de donkere dagen tot in het nieuwe jaar.