vieringen

banner Parochie

Het parochiebestuur heeft in overleg met de locatieraden besloten om tot eind april geen publieke vieringen te houden. De overheid heeft de corona-maatregelen verlengd; bovendien zien we het aantal besmettingen weer toenemen.

Ook zijn wij we er ons van bewust dat vele vrijwilligers heel voorzichtig zijn. En daar komt dan nog bij dat nog maar een klein deel van de parochianen het vaccin heeft gekregen. Daarom zien wij ons genoodzaakt om tot eind april geen publiek toe te laten tot de livestream vieringen in de komende weken.

Eind april zullen we ons weer gaan beraden op deze maatregelen. Wij hopen met z’n allen dat we vanaf mei weer publieke vieringen kunnen gaan houden in de drie locaties. We zijn hiervoor uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen van deze pandemie over de komende weken.