alle video's

In de vergadering van het parochiebestuur van 6 juli in Zuidlaren werden o.a. de volgende zaken besproken:

-    Johan Klaassen geeft een uiteenzetting/toelichting over het gebruik van de 'parochiemonitor' en subsidie onder 'Space for Grace'. Het parochie­bestuur zal zich in de komende tijd beraden over het wel of niet toepassen van de parochie­monitor.
-    Project Het Verschil: infoavonden Assen/Roden over het project Het Verschil zullen in het najaar gepland worden. Exacte data worden afgestemd met de locatieraden.
-    Een korte discussie over het verder toepassen van de coronagebruiksplannen in de locaties. Het PB vindt het niet noodzakelijk om op dit moment deze gebruiksplannen te blijven gebruiken. Wat het PB betreft kunnen we de gebruiksplannen op de plank laten liggen en weer in werking stellen als het nodig is.
-    Het agenda punt 'notulen locatieraden' is toegevoegd aan onze vaste agenda omdat we het belangrijk vinden de notulen van de locatieraden onder onze aandacht te brengen, dan wel te houden.
-    Het overleg van Guus met de penningmeesters van de locatieraden was nuttig en plezierig. Wel was er enige irritatie over de vormgeving van en het werken met de ledenadministratie.
-    De functieomschrijvingen voor leden van de locatieraad, die zijn ingestuurd door de locatieraad van Assen, gaan we in de vergadering van september bespreken. De functie­omschrijvingen zoals die in het fusierapport staan hebben alleen betrekking op de voorzitter, de secretaris en de penningmeester, niet op de overige leden van de locatieraden. Truus heeft de functieomschrijvingen gestuurd naar de locaties Roden en Zuidlaren als voorbeeld om te gebruiken voor hun eigen omschrijvingen.

Joep Coppes, vicevoorzitter parochiebestuur