extra akb button

bisdom kleurZoals elk seizoen start het JongerenPlatform van het bisdom weer met een Startactiviteit. Dit jaar is dat op 27 september.

Groninger studenten nemen ons deze keer mee om een kijkje te nemen in een bijzonder speel- en eetcafé in de stad. Maar eerst vieren we samen in de Salvatorkerk de eucharistie met bisschop Van den Hout en met jongerenpastor Remco Hoogma.
Meld je snel aan zodat alle ballen meteen de goede kant oprollen… mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf 13.00 verzamelen bij de Salvatorkerk: Van Starkenborghstraat 1, 9721 EA Groningen (ingang Hora Siccamasingel) www.googlemaps.nl
13.30 uur start eucharistieviering
14.30 uur transport naar Boel (je kunt meerijden)
15.15 uur Start van onze spelactiviteit https://boelgroningen.nl/
16.45 uur einde.

Startactiviteit heleBoelVERVOER: Als je het lastig vindt om bij de kerk of Boel of weer thuis te komen, geef dat dan even aan in je mailtje. We gaan kijken of we je dan bijvoorbeeld vanaf het station mee kunnen nemen.
Al deze informatie staat ook op www.bisdomgl.nl/jongeren dan kun je gemakkelijk doorklikken!