extra akb button

bisdom kleurDoor Corona gaan veel activiteiten en bijeenkomsten niet door. Zoals ook de Startdag Vastenactie Noord-Nederland. Hoe kunnen parochies toch aandacht besteden aan de Adventsactie en de Vastenactie 2021?

De website van de Vastenactie biedt verschillende mogelijkheden voor alternatieven.
1. Er staat informatie op de site over de aanstaande Adventsactie. Ook kunt u zich abonneren op de digitale Nieuwsbrief van Vastenactie.
2. Vastenactie gaat video’s aanbieden met verhalen en ideeën om parochianen te bereiken en mensen die meer aan de rand van het kerkelijk leven staan. Ook worden er webinars georganiseerd over projecten.
Voor VOM-groepen en andere werkgroepen is het een goed idee om in deze tijd te buurten op de website van Vastenactie. Al was het maar voor het nieuwe hongerdoek voor 2021 (vanaf januari 2021 te bestellen!).
Kijk op: www.vastenactie.nl

Agaath Erich, dienstverlener Diaconie en Missie