kerstvieringen

Vanaf het allereerste begin van het bestaan van onze fusieparochie H. Franciscus van Assisi maakte Cintha Luchtenberg-Labohm deel uit van het parochiebestuur en wel als secretaris.

Half november ontving ik een zeer enthousiaste brief uit het kindertehuis te Gniezno in Polen, geschreven door zuster Michalina.

In de vergadering van het Parochiebestuur van 13 november in Zuidlaren kwam weer een groot aantal onderwerpen aan de orde. We geven een uitgebreid overzicht.

kerkbalans 200Op zondag 11 november luisterde ik aandachtig naar de woorden van het evangelie. Pastoor Tolboom las Marcus 12, 38-44.

helene meijerHet Parochiebestuur heeft sinds 1 december een nieuwe secretaris. Hélène Meijer is de opvolgster van Cintha Luchtenberg, die sinds de fusie op 1 januari 2015 deze functie heeft bekleed.

bisdom kleurOnder de vlag Bonifatius Academie gaan vanaf februari 2019 kadercursussen voor vrijwilligers en leken-gelovigen in een nieuwe vorm van start.

H. Franciscus | Werkvelden