In de vergaderingen van 11 december en 9 januari zijn weer de nodige onderwerpen besproken. We willen u daarvan graag puntsgewijs deelgenoot maken.

senff front“Door mijn geloof in God sta ik er in mijn leven en in mijn werk nooit alleen voor. Ik durf mij in te zetten voor de medemens omdat ik erop vertrouw dat Hij mij steunt vooral in uiterst moeilijke situaties. De Eucharistieviering hier in Assen, maar ook die op de missiepost in Tanzania geeft mij de spirit om mij actief te blijven inzetten.”

De kinderen in de nieuwe groep Eerste Communicanten zullen zich in de viering van zondag 17 maart in onze kerk (locatie Roden) voorstellen. Het is een kleine groep van vier kinderen uit de drie locaties.

vastenactie 200Alweer voor de negende keer gaan we wandelen. Zoals elk voorjaar hebben we een mooie tocht voor u uitgezet. Zo kort na het begin van de lente is het tijd om het wintergevoel definitief vaarwel te zeggen en er lekker op uit te trekken. Ontmoet uw medeparochianen, geniet van de natuur en beleef momenten van bezinning.

Het parochiebestuur heeft besloten om het abonnementsgeld voor de TAU dit jaar niet te verhogen. Het abonnementsgeld blijft € 17. Het abonnementsgeld voor een digitaal abonnement (per email) bedraagt € 10.
Een postabonnement kost € 25.

Vastenactie frontEven je handen wassen, een glas water pakken, de wc doortrekken of thee zetten. Handelingen die we dagelijks doen en waarbij we nauwelijks stil staan. We beseffen hier in Nederland niet wat een luxe het is dat we kranen in huis hebben waar altijd schoon, veilig water uit komt.

H. Franciscus | Werkvelden