lessons and carolsHet Festival of Nine Lessons and Carols is gebaseerd op de liturgie, in 1880 opgesteld door  Edward White Benson, bisschop van Truro. Van oudsher wordt de dienst in deze vorm ieder jaar aan de vooravond van het kerstfeest gehouden.

logo parochie trans 200De locatie Zuidlaren ontvangt op zondag 28 oktober onze parochianen tijdens de traditionele Franciscusdag. De feestelijke viering begint om 10 uur.

Pastoor Tolboom stond zaterdag 29 september centraal in de viering in de Asser kerk. Want hij herdacht die week zijn 25 jarig priesterschap. Dat is natuurlijk, samen met hem, uitgebreid gevierd.

Kom naar de Martinusdag 2018 op 10 nov. in een kampeerboerderij in Appelscha. We zijn samen met veel meer vormelingen uit het hele bisdom. Of nog veel leuker: kom het hele weekend!

H. Franciscus | Werkvelden