­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

gedragscodeHet parochiebestuur hecht er grote waarde aan dat alle beroepskrachten, vrijwilligers, stagiaires en bezoekers zich prettig en veilig voelen binnen onze parochie in een sfeer, behorende bij die van de kerk.

Wij vinden het voorkomen en bestrijden van ongewenst gedrag van groot belang. Ten aanzien van alle vormen van ongewenst gedrag, wil het bestuur, met een gedragscode duidelijkheid scheppen over de richtlijnen/normen en waarden.
Verder hanteren we de “Procedure bij klachten van seksueel misbruik“ van R.K. Kerkprovincie van Nederland wordt. Het respectvol omgaan met elkaar is de basisregel voor iedereen die zich, op welke wijze dan ook, inzet voor de of zich bevindt binnen één van de gebouwen.
De vertrouwenspersoon voor onze parochie is Ineke Schepers. Tel. 0592-860590, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

R.K. Meldpunt Grensoverschrijdend Gedrag
Per 1 mei 2015 is het Reglement R.K. Meldpunt Grensoverschrijdend Gedrag in werking getreden binnen de Rooms Katholieke Kerk in Nederland. Op deze website is hierover meer informatie te vinden. U leest hier:
•    wat onder grensoverschrijdend gedrag wordt verstaan;
•    hoe u grensoverschrijdend gedrag kunt melden.

­