extra akb button

De vele kleine parochies en het zeer beperkt aantal pastores heeft in de afgelopen decennia in het bisdom Groningen-Leeuwarden geleid tot een aantal samenwerkingsverbanden. De noord-drentse parochies Assen, Roden en Zuidlaren, die nu samen de parochie H. Franciscus van Assisi vormen, hebben al jaren een goed onderling contact. Ze ondersteunen elkaar in het pastoraat en het vrijwilligerswerk.

pastoor Tolboom
Eerst aanspreekbare pastor: op dit moment vacant.

Voor algemene vragen is het goed om eerst contact op te nemen met één van de leden van de locatieraad Assen. Of eventueel ook met het parochiebestuur.

In noodgevallen (ziekte, overlijden ed.) of dringende andere vragen kunt u uiteraard contact opnemen met pastor De Boer of pastor Erich.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact