Donderdag 14 november ben ik jarig. Ik word dan 54 jaar. De verjaardagsreceptie heeft die dag plaats in de grote zaal van het parochiehuisvan half drie tot vijf uur.
U bent allemaal van herte welkom op een feestelijke 'English Tea'.

Pastoor K. Tolboom

enquete frontU hebt al heel wat keren kunnen lezen over de parochiële enquête Het Verschil. Nu al weer een aantal jaren geleden heeft het parochiebestuur besloten tot het houden van zo’n enquête en een stuurgroep is ermee aan de slag gegaan. Er is veel voorbereidend werk verzet en de maand oktober zal in het teken staan van het invullen van de enquête.

Over de uitgaanscollecte in het weekend van 19-20 oktober voor Missio bij gelegenheid van Wereldmissiemaand kunt u elders lezen.

Op zondag 3 november komen we als geloofsgemeenschap samen in de eucharistieviering om al onze dierbare overledenen te gedenken. Om 10.00 uur die ochtend begint in onze parochiekerk de eucharistie.

kik algemeenVrijdagavond 1 november is het weer zover: de Jozefkerk aan het Kerkplein en de Mariakerk aan de Dr. Nassaulaan zullen weer feeëriek verlicht worden door duizenden kaarsjes.

Magda de Groot is onlangs gestopt met haar werkzaamheden voor onze statie. Dat betekent dat het bestuur nu uit slechts twee personen, Cor Koridon en ondergetekende, bestaat. En twee mensen is toch geen echt bestuur.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact