­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

Zondagmiddag hebben wij als werkgroep besloten -in overleg met de VOM - de wandeling a.s. zondag 1 maart niet door te laten gaan.

senff frontOp 13 maart a.s. vertrek ik weer voor een periode van zeven weken naar Tanzania om mij opnieuw in te zetten voor de medische zorg aan de arme Maasai bevolking. Ik ben dankbaar dat mijn gezondheid mij hiertoe nog steeds in staat stelt.

De kunstenaar Frans Franciscus (geboren 1959 in Utrecht) volgde zijn opleiding aan de Utrechtse School voor de Kunsten. Hij woont en werkt in Amsterdam. Behalve schilder is hij ook beeldhouwer en filmmaker. Zijn werk is tentoongesteld in galeries, op kunstbeurzen en in musea in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zwitserland, Jordanië en Zuid-Afrika.

KVV 200Dinsdag 21 april a.s. gaat de Katholieke Vrouwenvereniging Assen weer een dagje op stap. Deze keer gaat de reis richting Veluwe. We brengen een bezoekje aan de Zandsculpturen in Garderen en voor de middag staat een mooie tocht met de boswachter op het programma.

Leerhuis Assen frontIn de serie over Mozes in het Oecumenisch Leerhuis komt op 5 maart prof.dr. Jacques van Ruiten spreken. Het bepalen van de tekst en de betekenis van een Bijbeltekst in zijn oorspronkelijke context is een lastige taak.

wandelen frontWe zijn er dit jaar vroeg bij met onze jaarlijkse wandeltocht. Dit keer kiezen we voor een tocht door het Drentse Aa gebied, in de omgeving van Oudemolen en Gasteren.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­