extra akb button

etiket KVV vlagEen jaar geleden begon het bestuur van de Katholieke Vrouwen Vereniging in Assen er al mee: het voorbereiden van het feest rond het 100-jarig bestaan. Helaas heeft er op 8 october 2020 geen enkele festiviteit plaatsgevonden.

AllerzielenOp 2 november herdenkt de Kerk haar overledenen. In de Allerzielenviering van maandag 2 november, waarin pastor Ineke Schepers voorgaat, noemen wij de namen van onze parochianen die in het afgelopen jaar zijn overleden.

senff frontHet is alweer ruim tweeeneenhalve week geleden dat ik naar Tanzania ben vertrokken en inmiddels ben ik volop aan het werk in het ziekenhuis.
Gelukkig valt er in Tanzania niets van corona te merken. Er zijn geen maatregelen en iedereen gedraagt zich zoals vóór het coronatijdperk. Een enorme zegen.

voedselbank 200We maken ons zorgen over het coronavirus; over onze gezondheid. Maar het is ook goed om ons zorgen te maken over mensen in onze samenleving, die financieel kwetsbaar zijn. Mensen die voor hun eten en drinken afhankelijk zijn van de voedselbank bijvoorbeeld.

rozenkransVorig jaar oktober is op vier woensdagen, voorafgaand aan de ochtendmis, het rozenkransgebed gebeden. In mei dit jaar konden wij, door de strengere coronamaatregelen dit niet voortzetten.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact