quizpuzzel

pastorpraat

voedselbank 200We maken ons zorgen over het Coronavirus; over onze gezondheid. Maar het is ook goed om ons zorgen te maken om mensen in onze samenleving, die financieel kwetsbaar zijn. Mensen die voor hun eten en drinken afhankelijk zijn van de voedselbank bijvoorbeeld.

vakantiegeld actieDe Parochiële Caritas Instelling (PCI) van de RK Parochie H. Franciscus van Assisi organiseert samen met de Protestantse Gemeente Assen elk jaar in de maanden mei/juni de actie ‘Vakantiegeld samen delen’.

geraniumDoor verschillende Asser parochianen is de vraag gesteld of net als voorgaande jaren ook deze lente een geraniumactie gehouden wordt. Het antwoord daarop is: Neen!

open huis 200Het Open Huis, Brink 25 in Assen, is een inloophuis voor iedereen die behoefte heeft aan een (warme) huiskamer. Het Open Huis is een gastvrije rustige ontmoetingsplek voor sociaal contact.

open huis 200Door de corona crisis is het Open Huis in Assen in ieder geval tot 1 juni aanstaande gesloten en kan de expositie van Ger Marinus niet op het reguliere adres aan de Brink 25 worden bezocht.

amnesty internationalAmnesty: ook in Coronatijd een onmisbare organisatie. Voorlopig worden er geen Amnesty Schrijfacties in de kerken gehouden. Waar geen diensten worden gehouden kunnen we geen brieven uitdelen. Helaas. Dat betekent niet, dat u niets kunt doen!

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact