­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

Op vrijdagavond 27 september a.s. om 19.30 uur houdt Dirk Mulder, tot voor kort directeur Herinneringscentrum Kamp Westerbork, een lezing met als thema: De eerste stap…

kerkcafe senff frontMijn verblijf in Nederland tussen mijn Tanzaniareizen in heeft inmiddels zijn langste periode gehad. Ik ben weer bezig mij voor te bereiden op mijn vertrek naar Tanzania op 13 september a.s. opnieuw voor een periode van zeven weken om het medische werk in het Endulen hospital te ondersteunen.

fietsen1Noteer dan alvast even in uw agenda !!! Parochiële fietstocht zondag 1 september a.s.

We laten het u alvast even weten, zodat u het kunt noteren en niet hoeft te missen. De jaarlijkse bedevaart gaat donderdag 3 oktober a.s. naar Sint Nicolaasga. We zijn van harte welkom in de H. Christoffelparochie.

omzien naar elkaarOp zondag 8 september a.s. wordt binnen onze parochie de jaarlijkse ziekenzondag gehouden. Als gemeenschap van gelovigen willen we deze dag extra aandacht geven aan de zieken in ons midden.

De r.-k. geloofsgemeenschap van Assen telt ruim 2000 katholieken. Uit onderzoek blijkt dat 10% van de mensen in Nederland “ernstig of zeer ernstig eenzaam” is.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­