­

We hebben iets...
voor jou en voor jou
en voor jou

agenda 5a

alle video's

livestream vieringen

Op kerstavond en op Eerste Kerstdag zijn er in onze parochie ook vieringen die in het bijzonder gericht zijn op gezinnen. Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen tijdens deze gezinsvieringen.

En mocht je actief mee willen doen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kerstvieringen gezinnen

Een tiental statieleden uit Rolde en Gieten verzamelde zich op 21 september bij de ingang van de synagoge voor de jaarlijkse excursie van de staties Gieten en Rolde. Dit keer een rondleiding in de Folkingestraat en in de synagoge van Groningen.

De dames van de Katholieke Vrouwen Vereniging zijn al een paar avonden bij elkaar geweest. We zijn op 7 september begonnen met de jaarvergadering en bingo. Bij de bingo waren er allemaal lekkere prijzen te winnen en dat viel letterlijk en figuurlijk in de smaak.

Kerststal AssenHet is misschien nog wat aan de vroege kant. Maar als werkgroep 'Omzien naar Elkaar' willen wij u alvast informeren over de kerstviering voor senioren.

Logo PCI 270 achtergrondkleurNog een aantal weken en dan is het weer zover ... Kerstfeest! Naast de verhalen, gebeden en gezangen over de geboorte van het kind Jezus is Kerstmis voor velen van ons ook: lekker eten, cadeautjes misschien en genieten van de sfeer en van elkaar. Kortom gezelligheid ten top!

adventsactie 200Na de viering op zondag 18 december is er een deurcollecte voor de Bisschoppelijke Adventsactie. Met deze jaarlijkse Adventsactie geeft de katholieke geloofsgemeenschap van Assen uiting aan haar solidariteit met de Derde Wereld en bouwt zij mee aan een wereld waar gerechtigheid heerst.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact

Dr. Nassaulaan 3c
9401 HJ Assen
Tel. 0592-313029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­