extra akb button

De vele kleine parochies en het zeer beperkt aantal pastores leidde in de afgelopen decennia in ons bisdom tot een aantal samenwerkingsverbanden. De Noord-Drentse parochies in Assen, Roden en Zuidlaren kenden zo'n samenwerking en vormen nu samen de parochie H. Franciscus van Assisi. Ze ondersteunen elkaar al jarenlang in het pastoraat en het vrijwilligerswerk.

pastoor Tolboom

Eerst aanspreekbare pastor: op dit moment vacant.

Voor algemene vragen is het goed om eerst contact op te nemen met één van de leden van de locatieraad Assen. Of eventueel ook met het parochiebestuur.

In noodgevallen (ziekte, overlijden ed.) of dringende andere vragen kunt u uiteraard contact opnemen met pastor De Boer of pastor Erich (zie onder).

pastor Erich Pastor A.Th.M. Erich
is eerst-aanspreekbare pastor van Roden.

Pastor Erich heeft op maandag haar vrije dag.
Donderdags werkt zij voor het bisdom Groningen-Leeuwarden en is zij niet beschikbaar voor de parochie.

Adres: Stobbenven 7, 9302 EN Roden, telefoon 050-5014595,

pastor de boer Pastor G.A.M. de Boer
is eerst-aanspreekbare pastor van Zuidlaren.

Adres: Eem 33, 9406 HT Assen, telefoon 0592-482431