Als parochie Maria Hertogin van Drenthe zijn wij aangenaam verrast dat onze paus Franciscus – voor de hele wereld – van de tweede Pinksterdag een nieuwe Feestdag heeft gemaakt namelijk Maria Moeder van de kerk.

caritasOp Witte Donderdag ontvangt de Parochiële Caritas Instelling een telefoontje van een buurtmaatschappelijk werker (Vaart Welzijn) in Assen.

logo parochie trans 200In de laatste vergadering van het parochiebestuur kwam weer een veelheid aan onderwerpen ter sprake. Waar praat het parochiebestuur nou eigenlijk over?

bisdom kleurBisschop Ron van den Hout viert op zondag 10 juni a.s. tijdens de jaarlijkse Bonifatiusdagen in Dokkum zijn 25-jarig priesterjubileum. Het thema van deze Bonifatiusdagen is ‘Geloof, Hoop en Liefde’: kernwoorden van elke christelijke geloofsgemeenschap.

Het tweede jongerenweekend van het JongerenPlatform Bisdom Groningen-Leeuwarden zal plaatsvinden in het park van het Bonifatiusheiligdom in Dokkum.

H. Franciscus | Werkvelden