We nodigen U van harte uit voor de Vastenwandeling in het mooie natuurgebied Bargerveen in Weiteveen. Deelnemers zich laten sponsoren of geven zelf een bedrag voor met de Vastenwandeling mee te lopen.

lichte muziekHet doel van de studiemiddag is ontdekken en leren hoe je lichte muziek kan integreren in vieringen en de muziek met goede kwaliteit kan uitvoeren.

vastenactieVoor het Vastenactie project 2018 van onze parochie gaan we naar Mbala, een stad (en district) in het uiterste noorden van Zambia, vlakbij het Tanganyikameer in Tanzania.

bisdom frontTijdens deze diocesane retraite laten we ons inspireren door het Bijbelboek Jona. Een parabel met humor over een vredesduif tegen wil en dank.

logo LourdesBedevaartprogramma: Lourdes is thuiskomen.
Onder het toeziend oog van Maria bezoeken ieder jaar vanuit VNB duizenden mensen met hun eigen verhaal en hun eigen rugzak Lourdes.

T: 0592-313029