CyprusVroeg in de ochtend van 2 mei ging de bus vanuit Assen via Roden op weg naar Schiphol met 26 passagiers aan boord. Onze 10-daagse parochiereis naar en op Cyprus was begonnen met Agaath Erich en Leny Kamphuis als ervaren reisleiders.

project suicide nazorgIn de herfst van 2018 biedt de Projectgroep Toerusting, Groningen-Drenthe, een cursus Suïcidepreventie aan. Terwijl in het buitenland al langer aan preventie op dit gebied wordt gedaan, staat dit in Nederland nog in de kinderschoenen. En dat terwijl in ons land jaarlijks bijna tweeduizend mensen sterven ten gevolge van zelfdoding.

In de bestuursvergadering van 15 mei 2017 is door het parochiebestuur de jaarrekening over 2017 besproken. Een jaarlijks moment waarop de penningmeester verslag doet van de jaaruitkomsten en het bestuur moet besluiten om de penningmeester - en zichzelf(!) - dé- charge te verlenen voor het gevoerde financieel beleid.

Onderwerpen, die aan de orde kwamen in de laatste vergadering van het parochiebestuur. Na de gebruikelijke opening en gebed worden ingekomen en uitgaande stukken besproken.

H. Franciscus | Werkvelden