bisdom kleurOp 19 januari a.s. is in Groningen de jaarlijkse Dag van het Jodendom in de Synagoge van de Folkingestraat. Thema van de studiemiddag is ‘Bevrijding & Vrijheid’ bezien vanuit de Joodse traditie en de kerk.

logo parochie trans 200Een begroting maken is een wat zenuwslopende activiteit. Je hebt de hulp nodig van de locaties en staties, van de mensen die over de gebouwen gaan, van alle plannenmakers. Je moet heel goed nadenken over hoe het in het lopende jaar gaat.

logo VNBIn de meivakantie 2020 gaat het bisdom op bedevaart naar Assisi. Assisi is de plek die de kracht van het menselijk geloof laat zien.

bonifatius academie frontDoe ook mee en leer aan de Bonifatius Academie. Je kunt één of meer cursussen van vijf lessen kiezen. Ben je als vrijwilliger actief in de parochie? Dan is de Academie juist bedoeld voor jou. Maar andere geïnteresseerden zijn even hartelijk welkom!

H. Franciscus | Werkvelden