oostendorp fotoHet kleiportret, of de buste, van pastoor Oostendorp heeft jarenlang tegen de muur van de grote vergaderruimte in de kerk gehangen. Tot zo’n drie jaar geleden, toen er een grote verbouwing plaatsvond.

KBO 200Op dinsdag 17 april heeft u kunnen genieten van een muzikale middag met het Drents Senioren Orkest in kerkelijk centrum Op de Helte te Roden. Op het moment dat ik dit schrijf, moet het concert nog plaatshebben.

kerkbalanslogo 200In het 1e kwartaal van 2018 hebben 237 parochianen samen een bijdrage toegezegd voor een bedrag van € 49.000. Dat is nu al een heel mooi resultaat. Ik wil graag allen die hieraan bijgedragen hebben hartelijk danken. Ook aan de vele mensen die zich ingezet hebben voor het verloop en de goede afloop van de Actie Kerkbalans, heel hartelijk dank.

… het orgelweekend op 6 en 7 april een groot succes is geweest;
… dat er meer dan honderd bezoekers een bezoek aan ons orgel brachten en dit ook is vermeld in het Roder Journaal;
… dat het voor de organisatie en de bezoekers een waarlijk orgel’feest’ is geweest;

vastenactie 200De vorige keer hebben we aandacht besteed aan bijna alle activiteiten van de Vastenactie. Wat we toen niet genoemd hebben, omdat die nog moesten komen, waren de oecumenische Vesper en de violenverkoop.

Triniteit | Actueel

Triniteit | Contact